plat alumunium
profil aluminium
Cuseomized
produk

tentang Kami

tentang Kami

ASIA GROUP salaku parusahaan grup diadegkeun dina 1999, ayana di Cina, Tianjin, boga panggedena di palabuhan Cina Kalér, specializing dina rupa-rupa produk aluminium sarta baja.ASIA GROUP kaasup ASIA ALUMINIUM(BAZHOU) CO., LTD, ASIA (HONGKONG) STEEL CO., LIMITED, APOLLO(TIANJIN) TRADING CO., LTD, BONDSIN METAL (MYANMAR) CO.,LTD, BONDSIN TRADING(THAILAND)CO., LTD.

Tambih deui

Warta

Karagaman
Tambih deui
  • index_news
    10-272021

    Ngawanohkeun Aluminium Billet

    Aluminium billet mangrupakeun jenis produk aluminium.The lebur na casting of aluminium billet ngawengku lebur, purifikasi, panyabutan impurity, panyabutan gas, panyabutan slag sarta prosés casting.The billet aluminium primér kabentuk ku nambahkeun komponén séjén langsung nurutkeun brand ngaliwatan p ...

  • 10-272022

    Prosés naon anu diperyogikeun pikeun ngaropea alu ...

    Ayeuna profil aluminium geus loba dipaké dina kahirupan urang.Aya seueur jinis profil aluminium dina pasaran.propil aluminium industri umum bisa minuhan kaperluan konsumén.Nalika perusahaan ngembangkeun sababaraha produk anyar, aluminium umum ...

  • 10-182022

    Naon produk runtah aluminium dina aluminium sadayana ...

    Profil alloy aluminium mangrupakeun jenis profil sectional extruded, nu extruded tina bar aluminium ku molds.Bar aluminium dijieun ku runtuyan processing kayaning casting ingot aluminium.Kualitas propil alloy aluminium nyaéta dir ...

  • 10-182022

    Naon kauntungan tina profil aluminium custo ...

    Nepi ka ayeuna, tingkat produksi jeung modus prosés pakait industri jeung industri manufaktur geus jadi beuki loba diversified, sarta aplikasi profil aluminium béda ogé geus dibawa yayasan hadé pikeun konsumén 'pr ...

  • 10-182022

    Naha 6063 profil aluminium dianggo salaku radiator?

    Kahiji, 6063 aluminium radiator jeung konduktivitas termal kuat Konduksi panas pisan kuat, nu bisa mantuan produk éléktronik pikeun dissipate panas.Sajauh bahan radiator aluminium prihatin, unggal bahan gaduh condu panas anu béda ...