. Cina 1050 Aluminium lambar jeung biru PE pilem Pabrik jeung Pabrik |ASIA
  • spanduk

1050 Aluminium lambar kalayan pilem PE biru

1050 Aluminium lambar kalayan pilem PE biru

 

Bahan:1050 alumunium

Watek:F, O, H12, H14, H16, H18, H19, H22, H24, H26, H28, H111, H112, H114

Ketebalan (mm):0,1-500

Lebar (mm):20-2650

Panjangna (mm):Disaluyukeun

Aplikasi:sambungan batré lemes, wadahna industri kimia, Tanda tanda, Lampu, jsb


Rincian produk

Tag produk

bubuka ringkes

   1050 lambar aluminiummilik kulawarga tempa komersil murni kalawan purity of 99,5% Al.Ogé milik 1000 runtuyan alloy aluminium, nu boga résistansi koreksi hadé ti séri alloy lianna.Dina lambaran aluminium 1050, sajaba komponén Al, 0,4% Fe ditambahkeun, jadi 1050 alloy aluminium ogé boga konduktivitas tinggi.Sacara umum, 1050 sipat lambar aluminium némbongkeun plasticity tinggi, résistansi korosi kuat, konduktivitas listrik jeung termal alus teuing, tapi kakuatan 1050 alloy aluminium low.Di dieu, boga 18 taun 1050 pangalaman produksi lambar aluminium sarta bisa ngahasilkeun sarta nyadiakeun kualitas luhur 1050 lambar aluminium.Sajaba ti éta, watek béda bisa disadiakeun, kayaning O (annealed), H12, H14, H18 jeung saterusna.

Aplikasi sareng Fitur

1. 1050 lambar aluminium, nu milik runtuyan aluminium murni, boga ductility tinggi na reflectivity.
2.1050 aluminium lambar mangrupakeun alloy perlakuan non-panas, nu geus ditingkatkeun ku kerja tiis, sarta ngabogaan workability tiis alus teuing, solderability na weldability.
3. Dibandingkeun jeung logam jeung eusi alloy luhur, 1050 lambar aluminium kakuatan mékanis leuwih handap, jadi 1050 alloy aluminium aya alusna cocog pikeun brightening kimiawi jeung electrolytic tapi teu di casting.
4. Titik sahenteuna penting nyaéta yén beungeut 1050 lambar aluminium bisa anodized.Sajaba ti éta, mibanda kakuatan sedeng jeung téhnologi processing alus teuing ngajadikeun 1050 lambar aluminium boga rentang lega tina aplikasi.

lambaran aluminium

Pamakéan 1050 Lambaran Aluminium

1050 pamakéan lambar aluminium

1050 lambar aluminium ilahar dipaké di sababaraha tempat anu merlukeun lalawanan korosi tinggi na formability tapi teu kakuatan tinggi.1050 lambar aluminium ogé aluminium industri.Salaku conto, A aplikasi has nyaéta pabrik wadah industri kimia.Sajaba ti éta, 1050 alloy aluminium dipaké pikeun sambungan lemes batré litium, bahan kutub, klep ledakan-bukti, base dewan PS, tilelep panas, signage, lampu, pemantul, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami