. Ngeunaan Kami - ASIA GROUP
  • page_banner

Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Saha urang

ASIA GROUP salaku parusahaan grup diadegkeun dina 1999, lokasina di Cina Beusi sarta Industri Steel Center, Tianjin, boga pangbadagna di palabuhan Cina Kalér, specializing dina rupa-rupa produk aluminium.

ngeunaan (9)
bank poto
bank poto

GROUP ASIAsalaku parusahaan group diadegkeun dina 1999, lokasina di Cina, Tianjin, boga pangbadagna di palabuhan Cina Kalér, specializing dina rupa-rupa produk aluminium sarta baja.ASIA GROUP kaasupBONDSIN METAL (MYANMAR)CO,LTD, ASIA ALUMINIUM(BAZHOU)CO.,LTD,ASIA(HONGKONG)STEEL CO.,LTD,BONDSIN TRADING(THAILAND)CO.,LTD.

ASIA ALUMINIUM(BAZHOU)CO.,LTDnyaéta produsén Produk Aluminium handapeun ASIA GROUP, pabrik diwangun dina 2012, produksi tabung Aluminium, Lambaran jeung Profil, loba dipaké dina panto jeung jandela jeung industri lianna.Urang terus ngaronjatkeun sarta ngamekarkeun téhnologi anyar jeung reformasi.Bisa flexibly nurutkeun pangabutuh husus produksi customer, ngolah rupa-rupa spésifikasi produk.Simkuring gaduh sistem manajemen sampurna, boga brand sorangan, nyieun falsafah bisnis canggih tur budaya perusahaan, produksi jeung skala operasi bisnis tumuwuh kuat.Kami lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9002 sareng sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9002: 2000.Boga hubungan anu saé sareng perusahaan aluminium domestik.
BONDSIN TRADING(THAILAND)CO.,LTD.salaku cabang grup Asia ngawangun taun 2018 di Thailand fokus kana pasar Thailand.Kami gaduh gudang sorangan di Thailand pikeun pasar tumbuh saé sareng gaduh reputasi anu saé saatos 3 taun pindah.

BONDSIN METAL (MYANMAR)CO, LTDnyaéta inti Strategis grup masa depan, anu urang ngawangun pabrik di Myanmar.

Naon urang ngalakukeun

Urang ngahususkeun dina suplai profil aluminium sasuai, desain paeh atawa ku ti customer anu rupa, perlakuan permukaan bubuk palapis, sisikian kai, anodized, anodized hideung, anodized warni, blasting keusik bisa dijieun cooperate kalawan pabrik prosés pasangan urang.Kami menta ka customer 100% kapuasan, kualitas luhur sarta tetep meunang kalawan pasangan urang.

spanduk (4)
spanduk (2)
spanduk (3)

Naha milih kami

Kontrol kualitas

ngeunaan (3)
ngeunaan (2)
ngeunaan (4)
ngeunaan (5)
ngeunaan (6)
paméran
kualifikasi

Budaya Urang

5a432a6480507

Keukeuh kana-kualitas luhur

TETEP KOMPETITIF

SAMBUNGAN JEUNG GAWE BARAT NGABAGI MANFAAT PEMBANGUNAN

1806154850523665
5a5ade6cdc96e

Léngkah-léngkah

ROH URANG

Tangtangan diri anjeun, janten positip, sareng henteu pernah puas ku statusna, berinovasi, sanés anu pangsaéna tapi langkung saé

5a3b6d12609f5
5a40afd73328d

KAPERCAYAAN URANG

tanggung jawab, kaunggulan, jujur, hormat, dorongan, tim

KAWASAN KUALITAS

Jieun propil kualitas luhur, pengawasan kualitas ketat tur perbaikan kualitas kontinyu pikeun minuhan kabutuhan customer

img7