. Cina Aluminium alloy jandéla & panto Propil Pabrik jeung Pabrik |ASIA
  • spanduk

Aluminium alloy jandéla & panto Propil

Aluminium alloy jandéla & panto Propil

6063 alloy aluminiumloba dipaké dina pigura wangunan lawang aluminium, jandéla jeung tembok curtain.Pikeun mastikeun yén panto, jandéla sareng témbok curtain gaduh résistansi tekanan angin anu luhur, kinerja rakitan, résistansi korosi sareng pagelaran hiasan, sarat pikeun pagelaran komprehensif profil alloy aluminium langkung luhur tibatan standar profil industri.


Rincian produk

Modél

Tag produk

Panjelasan Produk

 

Aluminium Alloy Windows & Doors Profile Kaunggulan diwanohkeun

  Jandéla alloy aluminium sareng profil pantoumumna dijieunna tina 6063 alloy aluminium loba dipaké dina pigura wangunan lawang aluminium, jandéla jeung tembok curtain.Pikeun mastikeun yén panto, jandéla sareng témbok curtain gaduh résistansi tekanan angin anu luhur, kinerja rakitan, résistansi korosi sareng pagelaran hiasan, sarat pikeun pagelaran komprehensif profil alloy aluminium langkung luhur tibatan standar profil industri.
Jandela kaca lapisan tunggal, ngan struktur single-lapisan.Ngan hiji bahan dipaké handapeun sakabeh awak, kalawan ketebalan sedeng jeung firmness rélatif umum.insulasi termal jauh kurang éféktif batan kaca ganda.Lamun kaca single-lapisan teu pasted kalawan pilem kaca, sakali eta pegat, sakabeh kaca bakal pegat, sarta aya potensi bahaya kaamanan tangtu.Sanajan kitu, kaca single-lapisan masih alus dina watesan kinerja ongkos na harga affordable.Pikeun kulawarga biasa, éta masih pilihan kahiji pikeun instalasi.
Bahan paduan aluminium nyaéta bagian komposit témbok ipis, gampang dianggo, kirang beurat, sareng bagianna gaduh kakuatan flexural anu langkung luhur, panto sareng Windows nganggo aluminium gaduh deformasi leutik, awét.

Jandéla & Panto (2)
Jandéla & Panto (1)

Kauntungannana Aluminium Alloy Windows & Panto Profil

1. kinerja airtight alus
Harta sealing nyaéta indéks kinerja penting tina panto jeung jandela, dibandingkeun jeung lawang kai umum & jandela jeung panto baja & jandela, nu aluminium panto&jandela boga kinerja hadé tina tightness hawa, tightness cai jeung insulasi akustik.

lalawanan korosi 2.Strong, gampang ngagunakeun tur pamaliharaan
Panto aluminium & Windows henteu karat, henteu luntur, sareng permukaanna henteu kedah dicét, sareng biaya perawatan rendah.

3. kakuatan High, rigidity Alus, Kuat jeung awét

4. Nilai luhur
Dina wangunan rékayasa hiasan, hususna keur wangunan luhur-naékna sarta rékayasa hiasan-grade tinggi, lamun tina pangaruh adornment sarta operasi AC jeung pangropéa taunan kasaimbangan terpadu, nilai pamakéan tina lawang aluminium sarta jandéla leuwih hade tinimbang jenis séjén.

5. Teu luntur, gampang dijaga
Panto aluminium sareng Windows henteu kedah dicét, sareng permukaanna henteu kedah dilereskeun.

6. Buka jeung nutup lampu sarta fléksibel, noiseless

7. Penampilan pikaresepeun, rupa-rupa kelir aya
Téknologi perawatan permukaan profil aluminium tiasa nyugemakeun jalma anu béda-béda kalayan kabutuhan estetika anu béda.

Naha milih kami

 

Kauntungannana urang

1) Ngagambar adat

manuf acture ngalaman nurutkeun gambar custom

2) Ekstrusi Aluminium

kontrol kualitas profésional

3) CNC maching

CNC lathe precision maching kasabaran 0.02mm

4) perlakuan permukaan

anodized powder coating Éléktroforésis jsb

 
Naha milih kami pikeun kustomisasi asesoris aluminium cnc

----------- Rupa-rupa jinis produk anu tiasa disaluyukeun dumasar kana gambar-----------

cnc aluminium asesoris tampilan custom

Prosés jasa custom nyaéta kieu:

1) nanyakeun:nurutkeun program tawaran pamundut

2) cutatan:harga tawaran dasar dina data pamundut

3) ngagambar:nyiapkeun gambar teknis

4) pabrik:kapang jeung Tonjolan

5) pangiriman:pengiriman barang sasuai

6) sanggeus ngajual:komunikasi patarosan naon lamun narima

Prosés jasa ngaropéa
asesoris aluminium ngaropéa
Aluminium ngaropéa
Kaunggulan tina CNC aluminium asesoris kustomisasi
tampilan produk aluminium

  • saméméhna:
  • Teras:

  • No. Runtuyan Lagu Ganda Trek tilu Casement Ngageser Glaze tunggal Kerung Glazing layar Nyarios
    1 38
    2 38B
    3 50
    4 CB50CB50
    5 E50
    6 HL50
    7 K50
    8 MJ50MJ50
    9 70B
    10 70C
    11 HL70
    12 M70
    13 46
    14 TSM175
    15 BT80BT80BT80
    16 88H
    17 B90
    18 BH115BH115
    19 HL90
    20 YF85
    21 80G
    22 85A85A85A85A85A
    23 90
    24 718
    25 728728728
    26 808808808808
    27 813
    28 818
    29 828
    30 888888888
    31 20002000200020002000
    32 2003
    33 20082008
    34 2009
    35 DJ82
    36 GL90GL90GL90GL90
    37 GX998
    38 MJ87MJ87
    39 MJ95MJ95
    40 W85
    41 XK96
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami