• page_banner

profil aluminium

  • brushed anodized Perlakuan Permukaan profil aluminium

    brushed anodized Perlakuan Permukaan profil aluminium

    Urang tiasa ngalaksanakeun perlakuan permukaan prosés béda dina dibeuliprofil aluminium ngaropéanurutkeun sarat tina purchaser, sarta kelir anu robah-robah pikeun minuhan warna cocog konsumén madhab.Pausahaan urang specializes dina produksi propil aluminium pikeun ékspor salila sababaraha taun.Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina masalah pakait tina profil aluminium.Anu kabetot tiasa ngantunkeun inpormasi anjeun.Urang bakal boga profésional pikeun ngajawab patarosan anjeun, nyieun cutatan profésional pikeun meuli atawa kustomisasi propil aluminium rék terang, sarta ngirim sampel pikeun rujukan.Pausahaan urang boga pabrik sorangan mandiri, suplai stabil, rasio kinerja harga tinggi na kualitas alus teuing, sarta geus ngahontal kerjasama ramah jangka panjang kalayan loba purchasers.Mun anjeun kabetot dina produk, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.Kami ngarepkeun urang tiasa ngahontal kerjasama anu bagja.

  • Profil Aluminium Pikeun Sistem Jandéla Sareng Tembok Tirai

    Profil Aluminium Pikeun Sistem Jandéla Sareng Tembok Tirai

    panto aluminium, jandéla jeung profil témbok curtainpigura luar dijieunna tina 6063-T5 / T6.Ukuran bisa ngaropéa nurutkeun gambar paménta customer.Panto aluminium, jandéla jeung profil témbok curtain boga rupa-rupa wangun jeung utamana dipaké pikeun muka imah jeung nutup jandéla atawa mall balanja badag sarta wangunan kantor.Anggo, kusabab fitur anti ngagem sareng tahan korosi, hargana cocog, sareng sajabana, sareng ayeuna laun-laun ningkat dina proporsi pilihan masarakat.

  • Propil Aluminium Custom Pikeun Radiator

    Propil Aluminium Custom Pikeun Radiator

    Propil aluminium pikeun radiatordijieunna tina alloy aluminium pikeun radiators industri.The radiator dijieunna tina alloy aluminium boga konduktivitas termal hadé, kirang kasusah processing, sarta beungeut henteu gampang dioksidasi., Beurat hampang, résistansi korosi anu luhur sareng résistansi oksidasi, ramah lingkungan sareng awét.Kusabab ciri kinerja punjul tina radiator alloy aluminium, rentang aplikasi na lega, kayaning: mesin industri, suku cadang mobil, lokomotif kareta api, mesin listrik rumah tangga, generasi kakuatan angin jeung saterusna.Asia Steel Co., Ltd. gaduh pangalaman mangtaun-taun dina manufaktur sareng pamrosésan logam, sareng gaduh alat produksi pabrik mandiri anu ngahijikeun desain sareng pamekaran, manufaktur, pamrosésan, penjualan, transportasi sareng jasa saatos penjualan.Anjeun tiasa ngirim email ka kami dina bar navigasi di sisi katuhu atanapi tinggalkeun pesen di handap.Inpormasi anjeun Kéngingkeun conto inpormasi kutipan gratis.

  • Kustomisasi bracket photovoltaic surya aluminium

    Kustomisasi bracket photovoltaic surya aluminium

    Énergi Surya Profil Aluminiumutamana dijieunna tina rod aluminium nu dilebur sarta extruded kana propil semi-aluminium kalawan cross-bagian béda, sarta beungeut dioksidasi.gaya béda jeung métode ngolah aluminium kurung surya bisa ngaropéa nurutkeun sarat.Film oksida tina profil aluminium pigura tina modul photovoltaic surya diperlukeun janten 15u.Profil aluminium pigura tina modul photovoltaic surya umumna tahan korosi, tahan karat sareng awét.

  • Aluminium alloy kaca lomari panto borongan custom

    Aluminium alloy kaca lomari panto borongan custom

    Papakéan Aluminium Propilmangrupakeun fitur standout dina rupa-rupa tingkat lightness.Tahan kana Papakéan Aluminium: Prosés Permukaan Tahan Nganggo Ditetepkeun Manufaktur, Pabrikan, Kaséhatan Lingkungan sareng Kasalametan, Warna Robah, Kasalametan Kaséhatan Lingkungan, Warna Robah, Nanganan Beurat Lumaku pikeun sagala jinis produk aluminium Ngabogaan pangalaman anu beunghar, gaduh pabrik urang sorangan, sareng mastikeun yén bahan anjeun minuhan standar internasional, urang tiasa ngantep kulawarga urang boga jalma husus ngahubungan, sarta sampel bebas bisa dipariksa.

  • Asam Alkali Anodized Surface Treatment profil aluminium

    Asam Alkali Anodized Surface Treatment profil aluminium

    Métode perlakuan permukaan béda bisa dipaké pikeun profil aluminium nurutkeun aplikasi maranéhanana.Warna utama tinapropil aluminium anodized asam alkalinyaéta sampanye, coklat, pérak, hideung, jsb perlakuan permukaan warna pakait bisa dilumangsungkeun nurutkeun sarat ngaropéa customer urang.Saatos perawatan permukaan, profil aluminium anodized alkali asam ngagaduhan umur jasa anu langkung panjang, résistansi korosi anu langkung luhur, sareng sipat hiasan anu kuat.Hargana langkung pas tibatan profil anu sanés.Pikeun anu mésér anu hoyong terang langkung seueur ngeunaan inpormasi petik tina profil aluminium anodized alkali asam, aranjeunna tiasa ngantunkeun patarosan sareng inpormasi anu anjeun hoyong terang dina papan pesen di handap halaman wéb.Profesional bakal ngajawab patarosan anjeun sareng ngarumuskeun rencana petik profésional pikeun rujukan anjeun.Anjeun oge bisa ngahubungan kami dina inpo kontak dina bar navigasi di sisi katuhu website.Kami bakal ngajawab patalékan anjeun kalayan sikep profésional.

  • Brushed polishing perlakuan Surface profil aluminium

    Brushed polishing perlakuan Surface profil aluminium

    warna:

    Beusi Gray, Warna Gun, Champagne, Jero sampanye, Jero Brown, Hideung, pérak, Beureum logam abu, Héjo Ti, emas, hipu abu.

     

    Dirancang:

    Profil tiasa ngarancang sasuai sareng ngadamel perlakuan permukaan di luhur warna

  • Brushed matte Éléktroforésis Surface treament profil aluminium

    Brushed matte Éléktroforésis Surface treament profil aluminium

    warna:

     

    Champagne, sampanye jero, coklat, hideung, pérak, Rose emas.

     

    Dirancang:

     

    Profil tiasa ngarancang sasuai sareng ngadamel perlakuan permukaan di luhur warna

     

  • Kaca sandblasting aluminium kustomisasi profil

    Kaca sandblasting aluminium kustomisasi profil

    propil aluminiumbisa dijieun kana tipena béda profil aluminium nurutkeun métode perlakuan permukaan béda pikeun minuhan kaperluan konsumén béda.Warna propil aluminium bisa dirobah.Aranjeunna gaduh pilihan high-end anu modis sapertos warna bedil poék, emas mawar, kulawu lemes, hideung, warna sampanye, sareng sajabana, anu nyayogikeun kaéndahan masarakat pikeun hiasan.Leuwih ti éta, karakteristik propil aluminium anu awét sarta panyalindungan lingkungan, nu geus jadi pilihan anyar pikeun bahan hiasan, Jalma anu rék ngaropéa tur meuli profil aluminium bisa ngahubungan kami.Produk profil aluminium kami gaduh pangalaman anu beunghar, kualitas luhur sareng harga murah, sareng tiasa ngalaksanakeun jasa desain anu disesuaikan.

  • Polishing Anodized perlakuan permukaan profil aluminium

    Polishing Anodized perlakuan permukaan profil aluminium

    Aya seueur jinis profil aluminium, sareng kustomisasi profil aluminium dumasar kana kabutuhan pembeli pikeun ngarancang gambar.Warna tinadigosok anodized perlakuan permukaan profil aluminiumnyaéta: abu beusi, warna gun, warna gun jero, warna sampanye, warna sampanye jero, coklat poék, hideung, pérak, abu logam beureum, titanium héjo, jeung sajabana bisa minuhan lolobana kaperluan.Kami nyayogikeun profil aluminium perawatan permukaan anodized anu digosok kalayan kualitas luhur sareng harga anu murah.Kaseueuran pembeli bakal ngagaleuh deui sareng gawé bareng kami saatos ngahontal kasapukan.Pembeli jeung konsumén kabetot dina polishing anodized perlakuan permukaan profil aluminium bisa ninggalkeun informasi Anjeun.Simkuring gaduh tanaga profésional pikeun reply kana patarosan anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng rencana cutatan, atanapi ngahubungan kami dina bar navigasi katuhu, sarta kami bakal ngabales ka anjeun gancang.

  • Ngolah propil aluminium husus pikeun roda

    Ngolah propil aluminium husus pikeun roda

    Dibandingkeun jeung pasisian kabayang baja, étaprofil kabayang aluminiumnyaeta kirang padet tur torek ti pasisian kabayang baja, nu bisa ngurangan massa sakabéh, ngaronjatkeun efisiensi suluh, ngahemat énergi jeung ngurangan émisi, sarta leuwih cocog pikeun kahirupan nyimpen-énergi masarakat.Ngudag kualitas.Aluminium boga konduktivitas termal luhur sarta kinerja dissipation panas hadé.Profil pasisian aluminium gampang diolah sareng langkung geulis sareng modis.

    Kami gaduh sababaraha taun pangalaman dina ngolah produk aluminium, siklus pangiriman pondok sareng stok cekap pikeun nyumponan kabutuhan palanggan, sareng aya langkung seueur profil aluminium pikeun anjeun milih.Anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi kontak sareng kabutuhan anjeun di handap, sareng kami bakal nyayogikeun anjeun jasa sapertos rencana petik.

  • Aluminium 6063-T5 Industrial V-Slot profil accessiors

    Aluminium 6063-T5 Industrial V-Slot profil accessiors

    6063-T5 industri V-alur fittings aluminiumutamana dipaké pikeun nyambungkeun propil aluminium lianna sangkan link antara propil tighter na firmer.Ieu bisa disebutkeun yen 6063-T5 industri V-alur fittings aluminium maénkeun peran utama.Cocog jeung asesoris aluminium béda, kami nyadiakeun rentang pinuh asesoris aluminium industri V-alur.Pikeun detil, mangga tingal tabel katalog di handap.Upami anjeun aya patarosan, punten tinggalkeun pesen sareng kami bakal ngajawab pikeun anjeun.Salian 6063-T5 industri V-alur asesoris aluminium, kami ogé nyadiakeun propil aluminium ngaropéa tina rupa-rupa ukuran jeung wangun, kitu ogé sagala rupa tabung buleud aluminium, pelat aluminium, garis skirting aluminium sarta propil aluminium séjén pikeun anjeun milih ti.Anjeun tiasa ninggalkeun pesen di handap Aya anu bakal ngawalon.