. Cina Sakur ukuran 6063-T5 aluminium buleud pipe & tube ngaropéa Pabrik jeung Pabrik |ASIA
  • spanduk

Sagala ukuran 6063-T5 aluminium buleud pipe & tube ngaropéa

Sagala ukuran 6063-T5 aluminium buleud pipe & tube ngaropéa

6063-T5 aluminium buleudtube milik jenis tube logam non-ferrous.6063-T5 aluminium tube buleud mangrupakeun bahan tubular logam kerung dibentuk ku ngolah Tonjolan aluminium murni atawa alloy aluminium sapanjang panjang pinuh longitudinal.6063-T5 aluminium tube buleud boga salah sahiji atawa leuwih katutup ngaliwatan liang, ketebalan témbok jeung bagian cross disebarkeun merata, sarta bisa dikirimkeun dina garis lempeng atawa di roll a.Salian tube buleud aluminium 6063-T5, parusahaan urang bisa nyadiakeun propil aluminium ngaropéa tina sagala rupa ukuran jeung wangun, kitu ogé rupa-rupa.rod aluminium, pelat aluminium, coils aluminium sarta produk runtuyan aluminium liannapikeun anjeun milih ti.Ninggalkeun inpormasi anjeun sareng kéngingkeun rinci kutipan langsung.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk tina6063-T5 aluminium pipe buleud

1) Bahan: 6063-T5

2) prosés perlakuan Surface: oksidasi, nyemprot, sandblasting, polishing

3) Wangun: tube pasagi, tube buleud, tube pola, tube husus ngawangun

4) Metodeu Tonjolan bisa dibagi kana: tube aluminium seamless sarta tube Tonjolan biasa

5) Akurasi: tube aluminium biasa, tube aluminium precision

6) Kandel: tube aluminium biasa, tube aluminium ipis-walled

7) Inventarisasi nyukupan

8) bungkusan: bungkusan luar negeri baku

9) Kustomisasi: Rupa-rupa ukuran bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer, sarta angka nu gede ngarupakeun molds rengse bisa dihasilkeun pikeun produksi jeung ngolah.

10) Aplikasi: mobil, kapal, aviation, alat listrik, tatanén, electromechanical, jati

11) Fitur: 6063-T5 tube buleud aluminium bisa loba dipaké dina loba industri sabab bahan aluminium teu ngan boga kinerja alus teuing, tapi ogé ngabogaan résistansi korosi alus teuing, résistansi maké, résistansi tekanan tinggi, beurat hampang, sarta hargana leuwih cocog diantara. propil séjén.tipena béda gaya sadia.

Rupa-rupa ukuran tabung sagi opat ékstrusi aluminium sareng pipa tiasa disayogikeun atanapi (1)
Rupa-rupa ukuran tabung sagi opat ékstrusi aluminium sareng pipa tiasa disayogikeun atanapi (

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami