• page_banner

Billet

  • Billet aluminium primér extruded profil bar aluminium

    Billet aluminium primér extruded profil bar aluminium

    Batang aluminiumumumna propil extruded ti billet aluminium primér, nu merlukeun runtuyan prosés kayaning smelting, purifying, nyoplokkeun pangotor, degassing, sarta ahirna manufaktur pikeun jadi propil dipikahoyong.Umumna dipaké dina sagala rupa industri.Numutkeun kagunaan anu béda, unsur logam anu aya dina rod aluminium ogé béda.Anjeun tiasa milih nurutkeun pangabutuh béda, ninggalkeun informasi anjeun sarta kami bakal boga jalma husus nyadiakeun anjeun kalawan cutatan a.