. Cina Brushed polishing Surface perlakuan profil aluminium Pabrik jeung Pabrik |ASIA
  • spanduk

Brushed polishing perlakuan Surface profil aluminium

Brushed polishing perlakuan Surface profil aluminium

warna:

Beusi Gray, Warna Gun, Champagne, Jero sampanye, Jero Brown, Hideung, pérak, Beureum logam abu, Héjo Ti, emas, hipu abu.

 

Dirancang:

Profil tiasa ngarancang sasuai sareng ngadamel perlakuan permukaan di luhur warna


Rincian produk

Tag produk

bubuka ringkes

Brushed jeung polishingnyaéta prosés permukaan profil aluminium dijieun ku prosés brushed jeung prosés polishing kimiawi.brushed bisa ningkatkeun rasa elmu jeung téhnologi tina profil aluminium.Polishing kimiawi sacara efektif tiasa ningkatkeun kacaangan permukaan profil alloy aluminium.Éta mangrupikeun profil aluminium anu dipikabutuh pikeun hiasan kelas luhur dina hiasan interior, lobi hotél, rumah sakit sareng sakola.Cai mibanda tékstur logam kuat sarta diversity warna, stabilitas Warna.

Naha milih kami

Naha milih kami pikeun kustomisasi asesoris aluminium cnc
cnc aluminium asesoris tampilan custom
Prosés jasa ngaropéa
asesoris aluminium ngaropéa
Aluminium ngaropéa
Kaunggulan tina CNC aluminium asesoris kustomisasi
tampilan produk aluminium

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami