. Cina CNC Aluminium Asesoris ngolah kustomisasi Pabrik jeung Pabrik |ASIA
  • spanduk

CNC Aluminium Asesoris ngolah kustomisasi

CNC Aluminium Asesoris ngolah kustomisasi

CNC Precision Machining: 3-as, 4-as, 5-as

Machining: bending, motong, stamping, NCT punch, las, laser

Perlakuan permukaan: palapis, nyemprot, polishing, lukisan layar, blasting, anodized

Bahan: 6063 6061 jsb.


Rincian produk

Tag produk

Produksi singket

CNC Aluminium Asesoris ngolah kustomisasi

- Norma profésional, jaminan éfisién, kaunggulan-

Boga rupa-rupa bengkel ngolah lambar logam, anu tiasa nyumponan kustomisasiCNC bagian aluminium processing, Rupa-rupa sarat kustomisasi processing, nurutkeun pangabutuh customer, bisa ngarancang spésifikasi manufaktur.

produk utama CNC urang: asesoris dilengkepan éléktronik precision, asesoris drone, asesoris aviation equip-met, asesoris ngaropéa otomotif precision, asesoris imah pinter, kustomisasi non-standar industri, jsb.

Sesuaikeun asesoris aluminium pikeun nyumponan kabutuhan palanggan sareng nyayogikeun jasa anu eureun.

Wilujeng sumping konsultasi CNC Rupa-rupa masalah dina ngolah jeung kustomisasi bagian aluminium.

Sampel CNC maching

tampilan sampel custom aluminium -Bahan: alloy aluminium 6063, 6061, 7075 jsb.

Asesoris aluminium

Naha milih kami

   jasa nguntungkeun: kalawan motong, pangeboran, ngetok, riveting, las, runtuyan prosés bantu sampurna kayaning gloss tinggi jeung perlakuan permukaan bisadipaké dina sakabéhpituduh.

Naha milih kami pikeun kustomisasi asesoris aluminium cnc
cnc aluminium asesoris tampilan custom
Prosés jasa ngaropéa
asesoris aluminium ngaropéa
Aluminium ngaropéa
Kaunggulan tina CNC aluminium asesoris kustomisasi
tampilan produk aluminium

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami