. Kontak Kami - ASIA GROUP
  • page_banner

Taros Kami

ASIA ALUMINIUM(BAZHOU)CO.,LTD

Alamat

Rm506, wangunan C7 Aocheng Commercial Square, Distrik Nankai, Tianjin, Cina

Surélék

Telepon

+86-13512084405

Jam-jaman

24 Jam Kontak Online

Kusabab ngadegna, parusahaan geus komitmen ka produksi jeung ngolah rupa-rupa rod aluminium, propil aluminium, coils aluminium, jeung sajabana, kalawan inventory cukup jeung waktu pangiriman pondok, narima molds ngaropéa, ngaropéa ekslusif jeung solusi Anjeun nurutkeun pangabutuh. , sarta ngalayanan unggal customer kalawan haté pikeun tujuan , komitmen pikeun win-win gawé babarengan.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami