. Cina OEM / ODM ngaropéa Aluminium 6063-T5 profil Pabrik jeung Pabrik |ASIA
  • spanduk

OEM / ODM ngaropéa Aluminium 6063-T5 profil

OEM / ODM ngaropéa Aluminium 6063-T5 profil

  OEM / ODM ngaropéa profil aluminiumutamana dijieunna tina 6063-T5 bahan.Saatos runtuyan prosés produksi profil aluminium, perlakuan permukaan béda dijieun nurutkeun beuli béda jeung kabutuhan kustomisasi konsumén.
fasilitas well-dilengkepan kami sarta kualitas luhur luar biasa sapanjang sagala tahapan produksi nyandak kami pikeun ngajamin total minuhan klien pikeun Hot-ngajual Cina OEM ODM ngaropéa Aluminium Alloy Extrusions Extruded Profil CNC Processing Bagian Aluminium Profil, Kami ngabagéakeun anjeun inquire kami ku panggero atawa mail. sarta miharep pikeun ngawangun hubungan suksés tur koperasi.
Panas-ngajual Cina Aluminium Tube, Profil Aluminium, pesenan Adat anu bisa ditarima kalawan kelas kualitas béda jeung desain husus customer urang.Kami parantos ngarepkeun pikeun ngadegkeun kerjasama anu saé sareng suksés dina bisnis kalayan istilah anu panjang ti para nasabah di sakumna dunya.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk

 OEM / ODM ngaropéa Aluminium 6063-T5 PropilNgaliwatan Tonjolan, machining jeung perlakuan permukaan (ngawarnaan utamana ngawengku oksidasi, palapis electrophoretic, fluorocarbon nyemprot, bubuk nyemprot, mindahkeun sisikian kai, jsb).Ngaliwatan prosés di luhur, rupa-rupa produk Aluminium dihasilkeun.

Prosés Extrusion

Tonjolan nyaéta sarana pikeun ngabentuk profil aluminium.Anu mimiti, paeh dirarancang sareng diproduksi dumasar kana bagian produk profil, sareng rod tuang buleud dipanaskeun diekstrusi tina paeh ku extruder (dina prosés ieu, paeh, extruder sareng rod tuang buleud kedah dipanaskeun).6063-T5 alloy aluminium ilahar dipaké ku logam nonferrous Hongfa ogé mibanda prosés quenching hawa-tiis jeung prosés sepuh jieunan saterusna salila Tonjolan pikeun ngalengkepan strengthening perlakuan panas.Sasmita béda tina alloy strengthening panas treatable boga sistem perlakuan panas béda.

ékstrusi

Prosés Machining

ngaliwatan machining, CNC machining jeung métode séjénna, prosés sakumaha diperlukeun saméméh lajengkeun kana prosés salajengna.(pangeboran, panggilingan, motong jsb)

Prosés perlakuan permukaan

Anodized: profil alloy aluminium extruded ilaharna dipikawanoh salaku bahan dasar, sarta lalawanan korosi permukaan na teu kuat.Perlakuan permukaan kudu dilaksanakeun ngaliwatan anodic Anodized pikeun ngaronjatkeun daya tahan korosi, ngagem lalawanan jeung penampilan kaéndahan aluminium.Prosés utama nyaéta:

(1) Surface pretreatment: ngabersihan beungeut profil ku kimia atawa métode fisik pikeun ngalaan matrix murni, ku kituna pikeun ménta pilem oksida jieunan lengkep jeung padet.Eunteung atawa matte (Matt) surfaces ogé bisa diala ku cara mékanis.

(2) Anodizing: pikeun profil permukaan pretreated, dina kaayaan prosés nu tangtu, beungeut substrat bakal anodized pikeun ngabentuk padet, porous tur kuat adsorption pilem alumina.

(3) Pore sealing: ngégél pori tina pilem oksida porous dihasilkeun sanggeus anodized, ku kituna pikeun ningkatkeun pidangan anti polusi, anti korosi sarta ngagem lalawanan tina pilem oksida.Film oksida henteu warnaan sareng transparan.Ku ngagunakeun adsorption kuat film oksida saméméh sealing liang, sababaraha uyah logam anu adsorbed sarta disimpen dina liang pilem, nu bisa nyieun penampilan profil nembongkeun loba kelir lian ti warna alam (pérak bodas), kayaning hideung. , parunggu, konéng emas jeung stainless steel.

séri abu beusi (2)

Lapisan bubuk: Ngagunakeun prinsip nyemprot éléktrostatik pikeun nyerep bubuk garing dina profil aluminium logam.Saatos barbecue-suhu luhur luhureun 200 ℃, bubuk solidifies kana palapis padet tur caang kalayan ketebalan ngeunaan 60 microns.Jieun permukaan produk datar tur mulus, warna seragam, résistansi asam kuat, résistansi alkali, résistansi tabrakan jeung résistansi maké, sarta bisa tahan erosi radiasi ultraviolét kuat sarta hujan asam pikeun lila tanpa palapis pulverization, fading sarta ragrag pareum.Kahirupan jasa bubuk disemprot profil aluminium dina kaayaan normal nyaéta nepi ka 30 taun.Lapisan permukaan teu kedah diudar, discolor atanapi rengat dina 5-10 taun.Résistansi cuaca sareng résistansi korosi langkung saé tibatan aluminium biasa, kalayan warna anu rupa-rupa.

Naha milih kami

Naha milih kami pikeun kustomisasi asesoris aluminium cnc
cnc aluminium asesoris tampilan custom
Prosés jasa ngaropéa
asesoris aluminium ngaropéa
Aluminium ngaropéa
Kaunggulan tina CNC aluminium asesoris kustomisasi
tampilan produk aluminium

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami