. Cina lengkep runtuyan aluminium industri v-slot profil Pabrik jeung Pabrik |ASIA
  • spanduk

runtuyan lengkep aluminium industri v-slot profil

runtuyan lengkep aluminium industri v-slot profil

Runtuyan pinuh kuEuroindustriV-slotpropil ngawengku 16 runtuyan, 20 runtuyan, 25 runtuyan, 30 runtuyan, 38 runtuyan, 40 runtuyan, 45 runtuyan, 50 runtuyan, 60 runtuyan, 80 runtuyan, 90 runtuyan, 100 runtuyan, jeung asesoris, nu bisa loba dipaké dina industri lampu, kombinasi pigura tina struktur tugas beurat kalawan stress tinggi jeung sarat rojongan tinggi, kitu ogé mobil, automation pabrik, struktur modul industri jeung widang lianna.Contona: profil aluminium pigura dewan bodas, pigura profil aluminium, pigura parabot profil aluminium, jsb bubuka detil rupa unggal runtuyan wincik dina kaca modél


Rincian produk

Modél

Tag produk

klik tombol "MODEL" di luhur pikeun sakabéh runtuyan rinci slot

Panjelasan Produk

Runtuyan pinuh ku Euro industripropil V-slotngawengku 16 runtuyan, 20 runtuyan, 25 runtuyan, 30 runtuyan, 38 runtuyan, 40 runtuyan, 45 runtuyan, 50 runtuyan, 60 runtuyan, 80 runtuyan, 90 runtuyan, 100 runtuyan, jeung asesoris, nu bisa loba dipaké dina industri lampu, pigura. kombinasi struktur tugas beurat kalawan stress tinggi jeung sarat rojongan tinggi, kitu ogé mobil, automation pabrik, struktur modul industri jeung widang lianna.Contona: profil aluminium pigura dewan bodas, pigura profil aluminium, pigura parabot profil aluminium, jsb bubuka detil rupa unggal runtuyan wincik dina kaca modél

produk

Kauntungannana Euro Standar V-slot

1.Seueur runtuyan.
Asal propil aluminium standar Éropa relatif mimiti, jadi aya loba jualan dina pasaran.Profil aluminium standar Éropa ngan sadia sanggeus profil aluminium standar Éropa asup ka Cina, jadi teu sakumaha badag salaku profil aluminium baku Éropa.

2. Hargana murah.
Pikeun ngabandingkeun propil aluminium standar nasional, harga propil standar Éropa relatif mirah, utamana kusabab dina prosés desain bagian, ketebalan témbok propil standar Éropa henteu sakumaha kandel propil standar nasional, jadi hargana loba. langkung mirah.

3. Loba asesoris dipaké.
Aya loba asesoris dipaké dina profil aluminium baku Éropa, nu bisa ngawujudkeun rupa-rupa modus sambungan.Sababaraha asesoris ngan lumaku pikeun propil standar Éropa, kayaning fasteners elastis jeung saterusna.

4. loba dipaké.
Kusabab jumlahna ageung, éta dibagi kana tilu spésifikasi anu béda: hampang, sedeng sareng beurat, janten seueur dianggo.Nalika mésér propil aluminium, para nasabah umum langkung milih propil séri standar Éropa.

5. Aya sababaraha rupa bagian.
Jenis bagian tina propil aluminium baku Éropa kaasup pasagi, sagi opat, bagian badag, arc, jsb diantarana, arc Éropa profil aluminium baku bisa dipaké dina kolom pigura pikeun nyegah tabrakan.Diantara propil séri standar nasional, aya sababaraha propil busur.

Naha milih kami

Naha milih kami pikeun kustomisasi asesoris aluminium cnc
cnc aluminium asesoris tampilan custom
Prosés jasa ngaropéa
asesoris aluminium ngaropéa
Aluminium ngaropéa
Kaunggulan tina CNC aluminium asesoris kustomisasi
tampilan produk aluminium

  • saméméhna:
  • Teras:

  • No. Runtuyan Kodeu Kodeu Kodeu Kodeu Kodeu Kodeu Kodeu Kodeu
    1 16 runtuyan 8-16x40E
    2 20 runtuyan20 runtuyan20 runtuyan20 runtuyan20 runtuyan20 runtuyan 6-20x20E 6-20x40E 6-20X60E 6-20X80E 6-20X100E 10-20X50E
    3 25 runtuyan 6-25x25E
    4 30 runtuyan30 runtuyan30 runtuyan30 runtuyan30 runtuyan30 runtuyan30 runtuyan30 runtuyan 8-30x30EA 8-30x30EB 8-30x30EC 8-30x30ED 8-30x30EE 8-30x30EG 8-30x30EL 8-30x30ER
    5 30 runtuyan30 runtuyan30 runtuyan30 runtuyan30 runtuyan30 runtuyan 8-30x60E 8-30x60EG 8-30x90E 8-30x120E 8-30x150EA 8-30x150EB
    6 38 runtuyan 8-38x38E
    7 40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan 6-40x40EK 8-40x40EA 8-40x40EB 8-40x40EC 8-40x40ED 8-40x40EE 8-40x40EG
    8 40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan 8-40x40EGL 8-40x40EGW 8-40x40EH 8-40x40EI 8-40x40EL 8-40x40ER 8-40x40ERB 8-40x40ERL
    9 40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan 8-40x40EW 8-40x60E 8-40x80EA 8-40x80EB 8-40x80EC 8-40x80EE 8-40x80EGL 8-40x80EGW
    10 40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan40 runtuyan 8-40x80EW 8-40X120E 8-40X160E 10-40x40EF 10-40x80ED
    11 45 runtuyan45 runtuyan45 runtuyan45 runtuyan45 runtuyan45 runtuyan45 runtuyan45 runtuyan 10-45x45EA 10-45x45EB 10-45x45EC 10-45x45ER 10-45x60E 10-45x90EA 10-45x90EB 10-45x90EC
    12 50 runtuyan50 runtuyan50 runtuyan50 runtuyan 8-50x50EA 8-50x50EB 8-50x100EA 8-50x100EB
    13 60 runtuyan60 runtuyan60 runtuyan60 runtuyan60 runtuyan 8-60x60EA 8-60x60EB 8-60x60EC 8-60x90E 8-6630ER
    14 80 runtuyan80 runtuyan80 runtuyan80 runtuyan80 runtuyan80 runtuyan80 runtuyan 8-80x80EA 10-80x80EB 8-80x80EL 8-80x80EW 8-80x120E 8-80x160E 8-80x160EB
    15 90 runtuyan90 runtuyan 10-90x90EA 10-90x90EB
    16 100 runtuyan100 runtuyan 8-100x100EA 10-100x100EB
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami