• spanduk

Warta

  • asesoris naon bisa dipaké pikeun rak kawat aluminium?

    Popularitas rak kawat aluminium téh alatan mode sambungan na.Ieu bisa dirakit langsung kalayan asesoris pakait tanpa las.Seueur mitra alit bakal gaduh patarosan ngeunaan asesoris naon anu bakal dianggo pikeun rak kabel aluminium?Artikel ieu bakal masihan anjeun introdu detil ...
    Maca deui
  • Peran pager pelindung profil aluminium di bengkel pabrik

    Peran pager pelindung profil aluminium di bengkel pabrik

    Pager pelindung tiasa dianggo di luar, ogé di bengkel sareng pabrik, pikeun ngajagi daérah khusus, atanapi salaku partisi.Sistem pager pelindung tina bengkel profil aluminium utamana diterapkeun kana perencanaan daérah kaamanan bengkel produksi industri anu ageung.Pamakéan ...
    Maca deui
  • Kumaha carana masang pigura panto dina jaring pelindung profil aluminium?

    Kumaha carana masang pigura panto dina jaring pelindung profil aluminium?

    Pager profil aluminium sanes rohangan katutup, anu kedah ditangtayungan ku panto sareng jandéla pikeun ngagampangkeun asupna tanaga sareng bahan, ogé pangropéa sareng perombakan alat mékanis.Ku alatan éta, lawang jeung nutup panto mangrupa bagian penting tina pager.Naon...
    Maca deui
  • Naon kaahlian pameseran radiator anyar anu dibagikeun ku produsén radiator?

    Naon kaahlian pameseran radiator anyar anu dibagikeun ku produsén radiator?

    Produk radiator Tradisional gaduh kinerja dissipation panas goréng jeung penampilan basajan.Radiator aluminium anyar henteu ngan geulis dina penampilan, tapi ogé rupa-rupa wangun, nu populér kalayan konsumén.Bari pursuing modeling humanized jeung warna, urang ogé kudu ngawasaan sababaraha k ...
    Maca deui
  • Kumaha propil alloy aluminium diolah?

    Kumaha propil alloy aluminium diolah?

    Profil aluminium nyaéta bahan alloy aluminium strip panjang kalayan sagala rupa bagian cross, kayaning tabung buleud alloy aluminium sarta tabung pasagi, nu milik propil aluminium umum, kitu ogé propil aluminium pikeun panto na jandéla jeung bagian cross teratur, propil aluminium industri w.. .
    Maca deui
  • Analisis prinsip oksidasi anodik tina profil aluminium industri

    Analisis prinsip oksidasi anodik tina profil aluminium industri

    Propil aluminium industri umumna peryogi perlakuan anodizing pikeun nyegah korosi sareng ngajantenkeun langkung saé.Propil aluminium industri anodized henteu ngan ukur langkung tahan korosi, tapi ogé langkung tahan ngagem.Prinsip anodizing aluminium dasarna prinsip ...
    Maca deui
  • syarat teknis pikeun pigura tanaga surya

    syarat teknis pikeun pigura tanaga surya

    Pigura tanaga surya dijieunna tina alloy aluminium extruded propil ngaliwatan machining.Sarat téknis anu luhur tina pigura tanaga surya diakui dina industri profil aluminium.Standar profil aluminium kami dibagi kana tilu tingkat: tingkat biasa, tingkat precision tinggi sareng ...
    Maca deui
  • Naon nya éta selisih dewan terpadu insulasi aluminium sarta veneer aluminium?

    Naon nya éta selisih dewan terpadu insulasi aluminium sarta veneer aluminium?

    Dina kahirupan sapopoe, urang sering nganggo piring aluminium.Aya seueur jinis pelat aluminium, sareng seueur jalma anu henteu ngartos bédana antara pelat aluminium sareng pelat terpadu insulasi aluminium.Naon bedana?Ayeuna hayu urang tingali!Pendahuluan al...
    Maca deui
  • Naon bédana gaya garis assembly profil aluminium?

    Naon bédana gaya garis assembly profil aluminium?

    Naha gaya garis assembly profil aluminium béda?Ieu kusabab palanggan anu béda bakal ngangkut produk anu béda dina lingkungan pamakean anu béda-béda, nyababkeun syarat pamakean anu béda.garis assembly profil aluminium gaya Equipment, produk, tanaga, faktor mangaruhan lo ...
    Maca deui
  • Kumaha asesoris profil aluminium industri umumna dipilih?

    Kumaha asesoris profil aluminium industri umumna dipilih?

    Alesan naha propil aluminium industri populér téh nya éta bisa langsung dirakit kalawan asesoris tanpa las, kalawan jaman konstruksi pondok tur basajan tur merenah.Aya rupa-rupa asesoris profil aluminium, kaasup sambungan internal tur éksternal.Béda...
    Maca deui
  • Prosés naon anu diperyogikeun pikeun ngaropea profil aluminium?

    Prosés naon anu diperyogikeun pikeun ngaropea profil aluminium?

    Ayeuna profil aluminium geus loba dipaké dina kahirupan urang.Aya seueur jinis profil aluminium dina pasaran.propil aluminium industri umum bisa minuhan kaperluan konsumén.Nalika perusahaan ngembangkeun sababaraha produk anyar, profil aluminium umum henteu tiasa nyumponan kabutuhan.Teras aranjeunna peryogi ...
    Maca deui
  • syarat teknis pikeun pigura tanaga surya

    syarat teknis pikeun pigura tanaga surya

    Pigura tanaga surya dijieunna tina alloy aluminium extruded propil ngaliwatan machining.Sarat téknis anu luhur tina pigura tanaga surya diakui dina industri profil aluminium.Standar nasional kami pikeun profil aluminium nyaéta GB5237-2017, anu dibagi kana tilu sasmita: ordina ...
    Maca deui
>