• spanduk

Ngawanohkeun Aluminium Billet

Aluminium billet mangrupakeun jenis produk aluminium.The lebur na casting of aluminium billet ngawengku lebur, purifikasi, panyabutan impurity, panyabutan gas, panyabutan slag sarta prosés casting.

The billet aluminium primér kabentuk ku nambahkeun komponén séjén langsung nurutkeun merek ngaliwatan aluminium primér dina tutuwuhan aluminium electrolytic.The remelted aluminium billet mangrupa billet aluminium remelted kalawan A00 aluminium ingot atawa runtah aluminium;Aya saeutik bédana antara aluminium primér sarta rod aluminium remelted dina ngolah profil aluminium umum jeung produksi.Contona, profil aluminium umum nyaéta 6063-T5.

6063 aluminium billet mangrupakeun alloy low Al Mg Si alloy palastik tinggi.Cai mibanda loba ciri berharga: 1. perlakuan panas strengthening, dampak kateguhan tinggi na merhatikeun kana defects.2. 2. Cai mibanda thermoplastic unggulan sarta bisa extruded kana rupa propil kalawan struktur kompléks, témbok ipis jeung kerung dina speed tinggi atawa ngajalin kana forgings kalawan struktur kompléks.Cai mibanda rentang hawa quenching lega sarta sensitipitas quenching low.Saatos Tonjolan na forging demoulding, salami hawa leuwih luhur batan hawa quenching.Nyaéta, éta tiasa dipaénkeun ku nyemprot cai atanapi nembus cai.bagian témbok ipis (6 < 3mm) ogé bisa hawa quenched.3. kinerja las alus teuing jeung lalawanan korosi, tanpa stress korosi cracking kacenderungan.Diantara alloy aluminium panas treatable, Al Mg Si alloy mangrupakeun hiji-hijina alloy tanpa stress korosi cracking.4. Sanggeus ngolah, beungeut pisan lemes jeung gampang anodize jeung kokotor.Karugianna nyaéta upami éta sepuh saatos nyéépkeun dina suhu kamar salami sababaraha waktos, éta bakal gaduh pangaruh anu ngabahayakeun kana kakuatan (éfék parkir).


waktos pos: Sep-07-2021