• spanduk

Prosés naon anu diperyogikeun pikeun ngaropea profil aluminium?

Ayeuna profil aluminium geus loba dipaké dina kahirupan urang.Aya seueur jinis profil aluminium dina pasaran.propil aluminium industri umum bisa minuhan kaperluan konsumén.Nalika perusahaan ngembangkeun sababaraha produk anyar, profil aluminium umum henteu tiasa nyumponan kabutuhan.Teras aranjeunna kedah milarian sababaraha pabrik ngolah pikeun ngaropea kapang.Naon prosésnangaropéa profil aluminium?

profil aluminium ngaropéa

1. Nalika ngarancang sampel produk, urang bisa ngirim kabutuhan urang sorangan atawa sampel ka pabrik processing aluminium.Pabrik ngolah bakal ngadugikeun dumasar kana gambar sampel sareng dimensi bagian.cutatan umumna dibagi kana fee bubuka kapang jeung fee bahan.Upami pamrosésan jero diperyogikeun, ogé bakal aya biaya ngolah.Lamun pikir cutatan nu aya dina rentang ditarima anjeun, anjeun tiasa muka kapang.

2. test kapang Processing produksi bakal ngolah sampel nurutkeun gambar.Saatos muka kapang, urang kukituna hadé tingali lamun kualitas, ukuran jeung ketebalan tina sampel minuhan kaperluan urang jeung kumaha carana minuhan sarat urang.Kami nempatkeun pesenan pikeun produksi masal.

3. deposit sateuacanna diperlukeun pikeun produksi masal: jumlah nu tangtu deposit bakal dibayar ka pabrik processing saméméh produksi masal.Lamun produk aluminium dihasilkeun teu merlukeun processing salajengna, produk aluminium bisa shipped sanggeus bungkusan, sarta kasaimbangan sésana bisa dibayar sanggeus datangna.

4. processing jero: Lamun aluminium dihasilkeun perlu ngolah jero, mimitina nangtukeun gambar processing jero.Saatos gambar ditangtukeun, propil aluminium tiasa diolah jero dina bets, sapertos pangeboran, motong, ngetok, jsb.

Di luhur nyaéta "Prosés naon anu diperyogikeun pikeun ngaropea profil aluminium?"Kami ngarepkeun tiasa ngabantosan anjeun.Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal profil aluminium industri, mangga nengetan ramatloka resmi kami, dimana bakal aya informasi langkung lengkep ihwal kustomisasi profil aluminium.Upami anjeun kabetot, anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi anjeun dina halaman wéb kami.Urang tiasa nyayogikeun jasa konsultasi gratis sareng sababaraha tampilan sampel.

ngaropéa hiji profil aluminium


waktos pos: Oct-27-2022