• spanduk

Naon produk runtah aluminium dina bahan pamrosésan profil alloy aluminium umumna ngarujuk?

  Profil alloy aluminiummangrupakeun jenis profil sectional extruded, nu extruded ti aluminium bar ku molds.Bar aluminium dijieun ku runtuyan processing kayaning casting ingot aluminium.Kualitas propil alloy aluminium langsung aya hubunganana sareng bahan baku ingot aluminium sareng bar aluminium.Dina produksi jeung kahirupan ayeuna, pamakéan aluminium bisa ditempo madhab.Aluminium loba dipaké dina logam non-ferrous.Konsumsina ageung.Sajumlah ageung logam daur ulang

Di handap ieu bakal ngawanohkeun aluminium besi tua dina bahan processing profil alloy aluminium, nu nujul kana aluminium sarta produk naon eta mindeng nembongkeun.Aluminium besi tua umumna dibagi kana lima kategori di handap ieu:

1. kaléng aluminium: kaléng aluminium milik sumberdaya renewable sarta mangrupakeun bungkusan inuman umum dina kahirupan sapopoe

2. Aluminium besi tua: Aya umumna dua rupa aluminium runtah.Salah sahijina nyaéta bahan anu dibentuk ku cara ngaduruk saatos ditumbuk sareng nyortir alat-alat listrik runtah, anu ngagaduhan eusi aluminium anu rendah sareng kualitasna rendah.Anu sanésna nyaéta lebu aluminium, nyaéta scum anu dihasilkeun nalika lebur aluminium

3. Campuran aluminium: jenis ieu aluminium runtah boga komposisi kompléks jeung wangun béda, sarta lolobana digabungkeun jeung bahan séjén.Smelting merlukeun pre separation

4. Aluminium chip: jenis ieu aluminium runtah boga eusi aluminium tinggi, asihan gampang jeung transportasi.Kalolobaan chip aluminium runtah bisa langsung smelted

5. Runtah bagian aluminium: jenis ieu aluminium runtah umumna bagian aluminium runtah tunggal kalawan eusi aluminium tinggi.Éta ogé bahan baku utama aluminium didaur, kaasup aluminium runtah, runtah asak aluminium sarta aluminium alloy runtah.Contona, perumahan reducer mobil umum, bemper hareup jeung pungkur mobil, jandéla jeung panto aluminium, suku cadang mobil runtah, pot aluminium, kabel runtah, tableware aluminium sarta kettles sadayana kagolong kana tilu kategori ieu.

Di luhur nyaéta "produk mana anu ngabuang aluminium dina bahan pamrosesan profil aloi aluminium anu umumna dirujuk?"Upami anjeun kabetot, anjeun tiasa ngiringan halaman wéb kami pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan aluminium sareng prosés kustomisasi produk aluminium.

Bahan pamrosésan profil alloy aluminium


waktos pos: Oct-18-2022