• spanduk

Naha 6063 profil aluminium dianggo salaku radiator?

kahiji,6063 radiator aluminiumkalawan konduktivitas termal kuat

Konduksi panas pisan kuat, nu bisa mantuan produk éléktronik pikeun dissipate panas.Sajauh bahan radiator aluminium prihatin, unggal bahan ngagaduhan fungsi konduksi panas anu béda.Fungsi konduksi panas dipintonkeun ti luhur ka handap pikeun ngabedakeun pérak, tambaga, aluminium sarta waja.Nanging, upami pérak dianggo salaku radiator, éta bakal mahal teuing, janten solusi anu pangsaéna nyaéta nganggo tambaga.Sanaos aluminium langkung mirah, konduktivitas panasna écés henteu saé sapertos tambaga (sakitar 50% tambaga)

2, 6063 aluminium radiator boga kapadetan leutik sarta gampang pikeun ngolah kana bagian séjén

Pamasangan saderhana sareng pangropéa anu gampang Bagian tina radiator aluminium ieu ageung sareng biasa.Majelis produk sareng perawatan permukaan tiasa dilakukeun dina hiji léngkah.Éta tiasa langsung dipasang di situs konstruksi.Kusabab dénsitas alloy aluminium leutik, éta bisa diolah jadi bagian tina rupa-rupa wangun jeung spésifikasi, jadi bagian tina radiator aluminium ieu badag tur biasa,

3, 606 aluminium radiator boga plasticity kuat

6063 aluminium radiator bisa ngalaksanakeun rupa-rupa perlakuan permukaan, kalawan rupa-rupa jenis, euweuh mendi solder, hiasan kuat, geulis tur awét, sarta bisa minuhan sarat pribadi jalma Industri tinggi calakan ogé bisa ngolah sandblasting, crazing, polishing, oksidasi permukaan anodic, oksidasi teuas tur téhnologi processing séjén pikeun ngahasilkeun radiator aluminium leuwih geulis.

Di luhur aya eusi relevan "Naha 6063 profil aluminium dipaké salaku radiators?Bubuka keur pilihan radiators profil éléktronik ".Kuring miharep éta bakal mangpaat ka anjeun.Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal profil aluminium industri, mangga tuturkeun halaman wéb perusahaan kami.

Radiator Aluminium


waktos pos: Oct-18-2022