• page_banner

Produk

  • 3104 Aluminium lambar pamakéan pikeun panggilingan boring planing

    3104 Aluminium lambar pamakéan pikeun panggilingan boring planing

    Bahan: 3104 alumunium

    Watek: F, O, H12, H14, H16, H18, H19, H22, H24, H26, H28, H111, H112, H114

    Ketebalan (mm): 0,1-500

    Lebar (mm): 100-2800

    Panjangna (mm): 100-2650

    Aplikasi: Kaléng, Inuman / Bir kaléng, Warna coated substrat aluminium, bahan cap lampu, bahan jepret, Wide layar témbok plat, bahan Nyieun kristal cair, jsb

  • brushed anodized Perlakuan Permukaan profil aluminium

    brushed anodized Perlakuan Permukaan profil aluminium

    Urang tiasa ngalaksanakeun perlakuan permukaan prosés béda dina dibeuliprofil aluminium ngaropéanurutkeun sarat tina purchaser, sarta kelir anu robah-robah pikeun minuhan warna cocog konsumén madhab.Pausahaan urang specializes dina produksi propil aluminium pikeun ékspor salila sababaraha taun.Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina masalah pakait tina profil aluminium.Anu kabetot tiasa ngantunkeun inpormasi anjeun.Urang bakal boga profésional pikeun ngajawab patarosan anjeun, nyieun cutatan profésional pikeun meuli atawa kustomisasi propil aluminium rék terang, sarta ngirim sampel pikeun rujukan.Pausahaan urang boga pabrik sorangan mandiri, suplai stabil, rasio kinerja harga tinggi na kualitas alus teuing, sarta geus ngahontal kerjasama ramah jangka panjang kalayan loba purchasers.Mun anjeun kabetot dina produk, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.Kami ngarepkeun urang tiasa ngahontal kerjasama anu bagja.

  • 3105 alloy Aluminium Coil pikeun dijual

    3105 alloy Aluminium Coil pikeun dijual

    Bahan: 3105alumunium

    Watek: F, O, H12, H14, H16, H18,H19,H22, H24, H26, H28,H111,H112

    Ketebalan (mm): 0.2-8

    Lebar (mm): 100-2650

    Panjangna (mm): Disaluyukeun

    Aplikasi: Warna coated aluminium roll bahan, bahan cap lampu, jepret, bahan tutup botol, baki jajan

  • Profil Aluminium Pikeun Sistem Jandéla Sareng Tembok Tirai

    Profil Aluminium Pikeun Sistem Jandéla Sareng Tembok Tirai

    panto aluminium, jandéla jeung profil témbok curtainpigura luar dijieunna tina 6063-T5 / T6.Ukuran bisa ngaropéa nurutkeun gambar paménta customer.Panto aluminium, jandéla jeung profil témbok curtain boga rupa-rupa wangun jeung utamana dipaké pikeun muka imah jeung nutup jandéla atawa mall balanja badag sarta wangunan kantor.Anggo, kusabab fitur anti ngagem sareng tahan korosi, hargana cocog, sareng sajabana, sareng ayeuna laun-laun ningkat dina proporsi pilihan masarakat.

  • Propil Aluminium Custom Pikeun Radiator

    Propil Aluminium Custom Pikeun Radiator

    Propil aluminium pikeun radiatordijieunna tina alloy aluminium pikeun radiators industri.The radiator dijieunna tina alloy aluminium boga konduktivitas termal hadé, kirang kasusah processing, sarta beungeut henteu gampang dioksidasi., Beurat hampang, résistansi korosi anu luhur sareng résistansi oksidasi, ramah lingkungan sareng awét.Kusabab ciri kinerja punjul tina radiator alloy aluminium, rentang aplikasi na lega, kayaning: mesin industri, suku cadang mobil, lokomotif kareta api, mesin listrik rumah tangga, generasi kakuatan angin jeung saterusna.Asia Steel Co., Ltd. gaduh pangalaman mangtaun-taun dina manufaktur sareng pamrosésan logam, sareng gaduh alat produksi pabrik mandiri anu ngahijikeun desain sareng pamekaran, manufaktur, pamrosésan, penjualan, transportasi sareng jasa saatos penjualan.Anjeun tiasa ngirim email ka kami dina bar navigasi di sisi katuhu atanapi tinggalkeun pesen di handap.Inpormasi anjeun Kéngingkeun conto inpormasi kutipan gratis.

  • Kustomisasi bracket photovoltaic surya aluminium

    Kustomisasi bracket photovoltaic surya aluminium

    Énergi Surya Profil Aluminiumutamana dijieunna tina rod aluminium nu dilebur sarta extruded kana propil semi-aluminium kalawan cross-bagian béda, sarta beungeut dioksidasi.gaya béda jeung métode ngolah aluminium kurung surya bisa ngaropéa nurutkeun sarat.Film oksida tina profil aluminium pigura tina modul photovoltaic surya diperlukeun janten 15u.Profil aluminium pigura tina modul photovoltaic surya umumna tahan korosi, tahan karat sareng awét.

  • Aluminium alloy kaca lomari panto borongan custom

    Aluminium alloy kaca lomari panto borongan custom

    Papakéan Aluminium Propilmangrupakeun fitur standout dina rupa-rupa tingkat lightness.Tahan kana Papakéan Aluminium: Prosés Permukaan Tahan Nganggo Ditetepkeun Manufaktur, Pabrikan, Kaséhatan Lingkungan sareng Kasalametan, Warna Robah, Kasalametan Kaséhatan Lingkungan, Warna Robah, Nanganan Beurat Lumaku pikeun sagala jinis produk aluminium Ngabogaan pangalaman anu beunghar, gaduh pabrik urang sorangan, sareng mastikeun yén bahan anjeun minuhan standar internasional, urang tiasa ngantep kulawarga urang boga jalma husus ngahubungan, sarta sampel bebas bisa dipariksa.

  • rupa aplikasi tina 5052 lambar Aluminium

    rupa aplikasi tina 5052 lambar Aluminium

    Bahan: 5052 alumunium

    Watek: F, O, H12, H14, H16, H18, H19, H22, H24, H26, H28, H111, H112, H114

    Ketebalan (mm): 0,1-500

    Lebar (mm): 20-2650

    Panjangna (mm): Disaluyukeun

    Aplikasi: Wide-format panel témbok curtain, bagian hiasan wangunan, bahan interior Kandaraan, panels Instrumen, bahan Oksida, jsb.

  • Kelautan kelas 5086 lambar Aluminium

    Kelautan kelas 5086 lambar Aluminium

    Bahan: 5086 alumunium

    Watek: F, O, H12, H14, H16, H18, H19, H22, H24, H26, H28, H111, H112, H114

    Ketebalan (mm): 0,5-500

    Lebar (mm): 20-2650

    Panjangna (mm): Disaluyukeun

    Aplikasi: Aluminium Kelautan, Mobil, Bahan Oksidasi, Bahan Tangki Bahan Bakar, treuk Batubara, Weldments, jsb

  • lalawanan karat kuat 5454 lambar Aluminium

    lalawanan karat kuat 5454 lambar Aluminium

    Bahan: 5454 alumunium

    Watek: F, O, H12, H14, H16, H18, H19, H22, H24, H26, H28, H111, H112, H114

    Ketebalan (mm): 0,3-500

    Lebar (mm): 20-2650

    Panjangna (mm): Disaluyukeun

    Aplikasi: Awak mobil tank minyak, pipelines fasilitas Kelautan, roda mobil, bejana tekenan, bagian las, jsb

  • 3105 Galunggung Aluminium lambar O H12 H14 H16

    3105 Galunggung Aluminium lambar O H12 H14 H16

    Bahan: 3105 alumunium

    Watek: F, O, H12, H14, H16, H18, H19, H22, H24, H26, H28, H111, H112, H114

    Ketebalan (mm): 0,1-500

    Lebar (mm): 100-2800

    Panjangna (mm): 100-2650

    Aplikasi: Kaléng, Inuman / Bir kaléng, Warna coated substrat aluminium, bahan cap lampu, bahan jepret, Wide layar témbok plat, bahan Nyieun kristal cair, jsb

  • ASTM 3003 Aluminium Coil

    ASTM 3003 Aluminium Coil

    Bahan: 3003alumunium

    Watek: F, O, H12, H14, H16, H18, H22, H24, H26, H28

    Ketebalan (mm): 0.2-10

    Lebar (mm): 100-2650

    Panjangna (mm): Disaluyukeun

    Aplikasi: Cap botol anggur, cap botol inuman, cap kosmetik, jsb